Intresserad av att komma till oss?

För att kunna ge dig bästa servicen, så erbjuds tidsbokning vid provning!

Boka tid

Bokning av provningstid
​Bokning av tiden gör du enklast via våran online-bokning alternativt e-post, telefon, eller Facebook.

Boka Standard provning i butiken- Kostnadsfritt
Under din provning får du professionell hjälp av våra säljare att hitta det just du är ute efter. Du är varmt välkommen att boka din provning när det passar för dig och ditt eventuella sällskap.
Vi bokar in 90 min för brudklänningsprovning och 60 min för herr provning. Det är ett hår tryck på lördagsbokningarna. Har du möjlighet att komma en vardag så ser vi gärna att du bokar in dig en vardag när det oftast är lugnare i butiken då också. 

Boka Lyx-provning
För dig som vill ha det lilla extra. Kom och pröva dig fram tillsammans med dina vänner/familj för att hitta den perfekta outfiten inför den stora dagen. Under två timmar får du personlig rådgivning och du får pröva dig fram för att hitta den just du vill ha. Vi bjuder på bubbel, tilltugg och dessutom får du en godiebag på köpet.

Kontakta oss för att boka din tid. Bokning kan ske vardagar fram till 17:00 och  torsdagskvällar. Om du har egna önskemål att forma din bokning på eget sätt är det inget problem. Vi kan forma bokningen efter dina egna önskemål!

Pris:1500kr (vid ev köp av klänning dras 500kr av från klänningens pris)

Avbokning av tiden
Avbokning av tiden görs senast 24 timmar innan via telefon, mail, eller facebook. Ej avbokade tider debiteras med 500 kr