bouquet

Frågor & svar

Vi har sammanställt vanliga frågor och svar:

Hur långt i förväg bör jag beställa min brudklänning? – Vi rekommenderar att man beställer sin klänning senast 6 månader innan sitt bröllop för att hinna med att justera klänningen utan stress. ( Vi har ett stort lager på klänningar till direktförsäljning)

Hur lång leveranstid är det på brudklänningarna? – Det brukar ta mellan 4-5 månader att få hem sin brudklänning. Ibland finns klänningen på lager hos leverantören då kan vi ha den här inom 14 dagar. Men det är inga problem att köpa sin klänning närmare inpå när vi har ett stort lager hemma.

Betalning? – Man betalar en handpenning på 50% av klänningen vid beställning. Vid köp av klänning i butik betalar du direkt. Betalning sker via Kort eller Bankgiro.

Kan jag fullgöra hela min look i endast en provning? – Självklart, inte nog med att det flesta brudar hittar sin klänning under första provningen utan också blir klara med alla accessoarer såsom slöja, tiara, smycken m.m.

Vad kostar en bröllopsklänning?- Vi har klänningar från 2900kr och uppåt.

Erbjuder ni uthyrning? – Vi har försäljning och ingen uthyrning- Vi ändrar klänningen efter dig för bästa möjliga passform. Du slipper otrevliga överraskningar som trasig klänning eller smuts fläckar.

När och vem utför sömnadsändringar? – Vi på cinderella utför allt sömnads arbete. Vi bokar in en önskad tid för ändringen. Vid bröllop ca en månad innan eller tidigare.

Är det något speciellt jag ska tänka på inför prövning av kläder hos er? – Ring eller maila för att boka in en tid för prövning. Fundera lite kring hur du vill se ut den dagen du gifter dig. Sedan kommer du till oss ensammen eller med något smakråd. Det viktigaste av allt är att ha ett öppet sinne. Bli inte förvånad om du hittar klänningen redan vid första prövningen.